Ontdek in 2 minuten of je het risico loopt op ongezonde stress

Ontdek in 2 minuten of je het risico loopt op ongezonde stress
13 maart 2018 Hans Le Roux

Korte rationaliteitstest

Belemmerende of irrationele gedachten hebben de neiging onze problemen uit te vergroten. Hierdoor kunnen deze gedachten leiden tot minder goed functioneren en zelfs ongezonde stress. Via deze gratis en anonieme test krijg je een eerste indicatie hoe rationeel je denkt. Hoe rationeler jij denkt, hoe gemakkelijker jij om kunt gaan met lastige of stressvolle situaties.

Belemmerende gedachten test

Na het maken van deze korte test kan je vrijblijvend een uitgebreide test doen. De uitkomsten zijn alleen voor jou zichtbaar en worden vergeleken met de gemiddelde ‘scores’ van honderden mensen die de test voor jou hebben gemaakt.

Met de belemmerende gedachten test kan je niet alleen nagaan of je manier van denken over het algemeen rationeel of irrationeel is, maar zie je ook in welke categorieën je denken mogelijk irrationeel is. Misschien heb je een negatief zelfbeeld. Of heb je last van faalangst en een te grote behoefte aan goedkeuring van anderen. Ook kan het zijn dat je bovengemiddeld slecht om kunt gaan met tegenslagen.

De uitkomsten van de belemmerende gedachten test geven je een prima vertrekpunt voor:

  • Het versterken van je stressbestendigheid.
  • Het vergroten van je vitaliteit.
  • Het soepeler omgaan met voor jou lastige situaties.

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*