Hoe jij je mentale veerkracht kunt versterken

Hoe jij je mentale veerkracht kunt versterken
6 januari 2020 Hans Le Roux

Wat is het verschil tussen mensen die de weg kwijtraken bij tegenslag en mensen die zich niet uit het veld laten slaan? Het antwoord: mentale veerkracht door compassievol accepteren en toegewijde actie.

Mensen die mentaal veerkrachtig zijn ervaren net zoveel tegenslag, problemen en stress als anderen. Maar ze weten er wel beter mee om te gaan.

Zij verzetten zich niet tegen vervelende gevoelens, maar gaan er juist verstandig mee om. Ze kunnen mild naar zichzelf kijken en weten heel goed wat voor hen belangrijk is in het leven. In plaats van ‘moeten’ gebruiken zij dan ook veel vaker de woorden ‘mogen’ en ‘willen’.

Als vitaliteitscoach richt ik mij op het versterken van mentale veerkracht. Voor degenen die hiermee zelf aan de slag willen gaan heb ik het e-book ‘Hoe jij je mentale veerkracht versterkt’ geschreven. Dit boekje bevat tal van tips en oefeningen die je direct kunt toepassen.

Je kunt dit boekje via deze link gratis downloaden.

Ik wens je veel leesplezier en succes.

Met energieke groet,

Hans Le Roux

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*