Mentale Vitaliteitsprogramma

Voor het versterken en onderhouden van je mentale vitaliteit

Vitale mensen gaan met meer plezier naar hun werk, kunnen beter omgaan met tegenslagen, voelen zich fitter en hebben minder last van stress. Maar vitaliteit is geen vanzelfsprekendheid. Daarom is het belangrijk er zuinig op te zijn en er goed voor te zorgen.

Voor het versterken en onderhouden van je mentale vitaliteit heb ik het Mentale Vitaliteitsprogramma ontwikkeld. Je hebt hierbij de keuze tussen een workshop en een individueel coach programma.

Meer weten over het Mentale Vitaliteitsprogramma?

Klik dan op één van de volgende tegels

 

Mentale Vitaliteitsprogramma (workshop)

Bij jouw organisatie wordt vitaliteit belangrijk gevonden.  Daarom besteden jullie bijvoorbeeld aandacht  aan gezond eten en voldoende bewegen.

Een goede aanvulling op een gezonde leefstijl is de workshop ‘Mentale Vitaliteit’. Zeker als je regelmatig last hebt van spanning, piekeren, onzekerheid, frustraties of zaken uitstellen.

 

Bekijk het programma

Tijdens deze workshop leer en oefen je enkele praktische technieken die je zelf kunt toepassen waardoor je bijvoorbeeld meer:

  • Energie ervaart.
  • Ontspannen om kunt gaan met (werk)stress.
  • Voldoening uit je leven en je werk haalt.
  • Kunt relativeren bij tegenslagen.
  • Meer zelfvertrouwen ervaart.

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Verstandig omgaan met je gedachten en emoties en waardengericht handelen staan hierbij centraal. De workshop wordt bij jouw organisatie gegeven. Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 3 en maximaal 8. Het tarief bedraagt € 500 ex btw en reiskosten.

Mentale Vitaliteitsprogramma (coaching)

Bij jouw organisatie wordt vitaliteit belangrijk gevonden.  Daarom besteden jullie bijvoorbeeld aandacht  aan gezond eten en voldoende bewegen.

Een goede aanvulling op een gezonde leefstijl is het coachprogramma ‘Mentale Vitaliteit’. Zeker als je regelmatig last hebt van spanning, piekeren, onzekerheid, frustraties of zaken uitstellen.

Bekijk het programma

Voor de eerste sessie maak je een test. Na het programma ken je enkele praktische technieken die je zelf kunt toepassen waardoor je bijvoorbeeld meer:

  • Energie ervaart.
  • Meer ontspannen om kunt gaan met (werk)stress of lastige situaties.
  • Kunt relativeren bij tegenslagen.
  • Meer zelfvertrouwen ervaart.

Het coach programma bestaat uit drie sessies van een uur. Het herkennen van jouw niet-helpende gedachten staat hierbij centraal. Tenzij anders afgesproken vinden de sessies plaats in mijn praktijk in Winterswijk. Het tarief bedraagt € 249 ex btw.

Neem contact met mij op, dan maken we een afspraak om kennis te maken

Contact