Over Hans

Als ervaringsdeskundige begrijp ik heel goed hoe boos, angstig, somber en onmachtig je je kunt voelen als je ongezonde stress hebt. En ook welke gevolgen dit heeft voor je directe omgeving. Dit heeft mij op het idee gebracht een laagdrempelige coaching praktijk op te zetten waar je snel terecht kunt.

Gefascineerd door het effect van onze manier van denken op stress, zinbeleving en persoonlijke groei heb ik mijn dienstverlening uitgebreid. Daarom nodig ik je uit ook kennis te nemen van lifecoaching en mental coaching.

Ik heb een bedrijfskundige en leidinggevende achtergrond. Hierdoor heb ik veel ervaring met het analyseren van complexe situaties en kan ik snel tot de kern van een probleem doordringen. Omdat ik vakkennis belangrijk vind volg ik regelmatig opleidingen en maak ik gebruik van intervisie.

Tijdens de coaching maak ik gebruik van verschillende (vaak wetenschappelijk bewezen) effectieve methoden. Omdat ik me dus niet beperk tot één methode kan ik je coachdoelen samen met jou vanuit verschillende invalshoeken bekijken.

Samen met mijn gezin woon ik aan de rand van Winterswijk. Dit is een ideale uitvalbasis voor een coaching gesprek tijdens een wandeling in het bos of bij het Hilgelomeer.

Ik ben gelukkig getrouwd met Meta en de trotse vader van Jasmijn en Max. Ik rijd graag in mijn Volvo en ik ben gek op onze kat James, hardlopen en Chili con Carne.

Enkele andere kenmerken die betrekking hebben op mij zijn:

  • Autovisie, Omega Speedmaster, pianoconcerten en filmmuziek
  • Tom Hanks, wandelen en rijden in de bergen
  • Scandinavië, thrillers, Suske en Wiske, Sudoku
  • Romeinse Oudheid en jaren ’80 muziek.

Interview RTV Slingeland

Wil je ontspannen kunnen omgaan met stress en meer informatie over hoe ik je kan ondersteunen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op