Over Hans

Als ervaringsdeskundige begrijp ik heel goed hoe boos, angstig, somber en onmachtig je je kunt voelen als je chronische stress ervaart. En ook welke negatieve impact dit kan hebben voor je directe omgeving. Dit heeft mij op het idee gebracht een kleinschalige en laagdrempelige stresscounseling en coaching praktijk op te zetten om jou te begeleiden bij het (her)vinden van een gezond stressniveau.

Ik leg het accent juist op de positieve kanten van stress. Want gezonde stress leidt tot ontwikkeling, zelfwaardering en plezier. Iets wat ik iedereen van harte toewens en waar ik graag een steentje aan bijdraag.

Ik heb een bedrijfskundige en leidinggevende achtergrond. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het analyseren van complexe situaties, kan ik snel tot de kern doordringen en heb ik ervaring met team- en individuele coaching. Met mijn klanten vind ik het belangrijk om in vertrouwen en met respect met elkaar samen te werken.

Tijdens de coaching maak ik gebruik van verschillende, veelal wetenschappelijk bewezen effectieve methoden. Omdat ik me dus niet beperk tot één methode kan ik je coachdoelen samen met jou vanuit verschillende invalshoeken bekijken.

Samen met mijn gezin woon ik aan de rand van Winterswijk. Dit is een ideale uitvalbasis voor een coaching gesprek tijdens een wandeling in het bos of bij het Hilgelomeer.

Ook ben ik gelukkig getrouwd met Meta, de trotse vader van Jasmijn en Max, Volvorijder, baasje van onze kat James, fervent hardloper en houd ik van Chili con Carne, Erwtensoep, broodjes gerookte zalm en lekker gourmetten. Enkele andere kenmerken die betrekking hebben op mij zijn: Autovisie, Omega Speedmaster, pianoconcerten en filmmuziek, Tom Hanks, wandelen en rijden in de bergen, Scandinavië, thrillers, Suske en Wiske, Sudoku, Romeinse Oudheid en jaren ’80 muziek.

Interview RTV Slingeland

Wil je ontspannen kunnen omgaan met stress en meer informatie over hoe ik je kan ondersteunen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op