Referenties

 • “Ik voelde erg veel druk in mijn werk. In een advertentie van Hans in MijnMagazine zag ik veel overeenkomsten met wat ik voelde. Ik kon snel bij Hans terecht. En tijdens het eerste gesprek gaf hij aan dat hij mij kon helpen.

  Hans is een rustige en meedenkende coach. Van de vorige sessies weet hij dingen te herinneren die hij weer gebruikt bij de volgende stappen in het traject.

  Ik denk nog regelmatig terug aan de sessies. Hierdoor kan ik dingen gemakkelijker relativeren en beter genieten van de positieve dingen tijdens een dag.

  Hans, ik hoop dat je nog veel mensen kunt helpen in onze hectische maatschappij.”

  André
 • “Hans heeft door zijn deskundige werkwijze en prettige persoonlijkheid één van onze medewerkers een duwtje in de goede richting kunnen geven. Dit heeft een positief effect gehad in het re-integratietraject.”

  Eijgenhuijsen BV/P&O
 • Tijdens onze sessies heb ik Hans leren kennen als een zeer kundig en bekwaam coach. Hans heeft oog voor het individu en is in staat om breed te kijken naar datgene wat iemand nodig heeft. Een aanrader dus!

  Luc
 • “Ik heb je leren kennen als een rustige en prettige persoonlijkheid. Door goed te luisteren weet je  direct in te spelen op waar op dat moment behoefte aan is.

  Ook ben je in staat om snel tussen verschillende onderwerpen te schakelen of er op terug te pakken als dat nodig is. Zo weet je verbanden te leggen en zaken af te hechten.
  Dit heeft mij veel inzicht gegeven waarmee ik weer verder kan. Dank daarvoor!”

  Marja
 • Door de hulp van jou ben ik anders naar mensen en zaken gaan kijken. Dit heeft een positief effect op mijn alledaagse functioneren.

  Herbert
 • Je bent een fijne menselijke coach met een vleugje humor die ik zeer waardeer. Mocht ik je in de toekomst weer nodig hebben, dan weet ik je zeker weer te vinden.

  Erna

Neem contact met mij op, dan maken we een afspraak om kennis te maken.

Contact