Referenties

 • Je bent een fijne menselijke coach met een vleugje humor die ik zeer waardeer. Mocht ik je in de toekomst weer nodig hebben, dan weet ik je zeker weer te vinden.

  Erna
 • “Ik voelde erg veel druk in mijn werk. In een advertentie van Hans in MijnMagazine zag ik veel overeenkomsten met wat ik voelde. Ik kon snel bij Hans terecht. En tijdens het eerste gesprek gaf hij aan dat hij mij kon helpen.

  Hans is een rustige en meedenkende coach. Van de vorige sessies weet hij dingen te herinneren die hij weer gebruikt bij de volgende stappen in het traject.

  Ik denk nog regelmatig terug aan de sessies. Hierdoor kan ik dingen gemakkelijker relativeren en beter genieten van de positieve dingen tijdens een dag.

  Hans, ik hoop dat je nog veel mensen kunt helpen in onze hectische maatschappij.”

  André
 • Tijdens onze sessies heb ik Hans leren kennen als een zeer kundig en bekwaam coach. Hans heeft oog voor het individu en is in staat om breed te kijken naar datgene wat iemand nodig heeft. Een aanrader dus!

  Luc
 • “Ik heb je leren kennen als een rustige en prettige persoonlijkheid. Door goed te luisteren weet je  direct in te spelen op waar op dat moment behoefte aan is.

  Ook ben je in staat om snel tussen verschillende onderwerpen te schakelen of er op terug te pakken als dat nodig is. Zo weet je verbanden te leggen en zaken af te hechten.
  Dit heeft mij veel inzicht gegeven waarmee ik weer verder kan. Dank daarvoor!”

  Marja
 • “Hans heeft door zijn deskundige werkwijze en prettige persoonlijkheid één van onze medewerkers een duwtje in de goede richting kunnen geven. Dit heeft een positief effect gehad in het re-integratietraject.”

  Eijgenhuijsen BV/P&O
 • “Als ondernemer is het belangrijk, maar ook erg lastig om op tijd bij te sturen. Sturen in de organisatie en vooral bij jezelf. Na enkele drukke jaren kregen we de personele bezetting weer op orde voor de groeiende organisatie. Hiermee verandert ook  je takenpakket als ondernemer. Waar en hoe ga je schuiven met taken en met tijd? Hoe ga ik weer meer tijd aan hobby’s en thuis besteden en wie zorgt er voor dat deze doelen ook gehaald worden? Want terugvallen in de waan van de dag is zo makkelijk als ondernemer.

  Net op dat moment kwam ik in contact met Hans Le Roux. Ik ben de uitdaging aangegaan om Hans als ‘waakhond’ op mijn doelen te zetten. ‘Wat is mijn werkelijke motivatie’, ‘hoe denk ik deze doelen te bereiken’, ‘en welk doel op welke termijn?’ Heldere vragen die niet zomaar in actie zijn omgezet. Met elke maand weer een controle moment, waarbij elk gesprek me toch steeds bewuster maakte van de dingen die ik deed, doe en wil doen.

  Na ruim een halfjaar ben ik waar ik wilde zijn en daar heeft Hans een belangrijk aandeel in gehad. Dik tevreden dus met mijn stok achter de deur!”

  Erik
 • Door de hulp van jou ben ik anders naar mensen en zaken gaan kijken. Dit heeft een positief effect op mijn alledaagse functioneren.

  Herbert

Met deze organisaties werk ik met plezier samen

Op zoek naar meer energie, rust in je hoofd of zelfvertrouwen?

Neem contact met mij op